Екстремни Сјај - 2 Оз (Бронза)
  • Свеж

Екстремни Сјај - 2 Оз (Бронза)

На база на вода.Издржливи завршница.Нетоксични.Сапун и вода расчистување.Нудат напредни, финопигментир

DEN 168.00