Acasa

Pentru ca suntem pasionati, pentru ca facem echipa cu prietenii nostrii, pentru ca acceptam sfaturile voastre, pentru ca vrem sa impartasim noi aventuri si regiuni, pentru ca noi suntem Bike Sensation!

In anul pandemiei de Covid19 ne-am imaginat o cursa, o aventura pentru 2021

SELF – SUPPORTED
FORTA UMANA
NON – STOP

August 2022 – #CAR_01

August 2022 – #CAR_01_half

APROAPE 2,500 km pe bicicleta, pe sosea, cu peste 34,000 m elevatie!

INSCRIERILE SUNT DESCHISE – INCEPETI ANTRENAMENTELE SI ATINGETI BUTONUL DE INSCRIERE DE MAI JOS

Carpathian Arch Race – Borsec

“Carpathian Arch Race” cursa de biciclete, pe sosea numita si #CAR este o aventura pe bicicleta cu start in Cluj Napoca (Romania) care urmareste Carpatii. Vom acumula peste 2,500 km cu 34,000m si 10 segmente obligatorii.

In paralel vom organiza #CAR_01_half, cu finish la Sighetu Marmatiei, urmand aceeasi ruta, dar doar pe teritoriul Romaniei.

Ce facem

Preventie

463 millioane de oameni sufera de diabet (2019). Cele mai multe cazuri sunt de diabet tip 2. Alte 374 milioane prezinta risc de dezvoltare a diabetului tip 2.  

Cauza noastra

Contribuim la educarea continua a pacientilor cu diabet, in tratament, dar si in modificarea si imbunatatirea stilului de viata. Diabetul nu este o povara daca stii cum sa-l controlezi, corectezi si chiar previi (tip 2).

Schimbare

Sunt un numar de factori ce contribuie si influienteaza aparitia diabetului de tip 2, dar cel mai evident este stilul de viata. Stilul de viata haotic este asociat cu urbanizarea. Aceasta inseamna consumul de alimente nesanatoase, si un stil de viata sedentar.

Devino voluntar – hai in echipa

Din dorinta de a ajuta mai multi oameni, suntem mereu in cautare de suport.

Ne poti scrie pentru detalii.

Devino Partener

Cursa si actiunile noastre nu pot avea loc fara sprijinul si contributia unor companii hai alaturi de noi, suntem la inceput dar crestem repede

  • LIMITA INSCRIERI: DECEMBRIE 2021
  • START: AUGUST 2022 – CLUJ NAPOCA / ROMANIA
  • START HALF: AUGUST 2022 – CLUJ NAPOCA / ROMANIA – start #CAR_01_half;
  • FINISH:
  • 10 SEGMENTE OBLIGATORII
  • DONATIE: 180 EURO SOLO / 300 EURO PERECHE (plus garantie 50euro pentru dispozitivul de urmarire care se returneaza la returnarea dispozitivului);
  • DONATIE: 90 EURO PENTRU #CAR_01_half / 150 EURO #CAR_01_half (plus acelasi depozit de 50euro pentru dispozitvul de urmarire)
  • 50% DISCOUNT PENTRU PERSOANELE CU DIABET TIP 1 (este necesara dovada medicala – scrisoare medicala)

News

Selle San Marco

We would like to present our partner, a great saddle producer – Selle San Marco! The #CAR first position, from each category – solo female, solo male, pair and diabetes person will win a great premium saddle from San Marco.Continue reading “Selle San Marco”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.