• Свеж
TOUGS M102 Компактен True-RMS Дигитални Multimeter Авто-кои се Движат 6000 Точки Електронски Мерен Инструмент Volt Amp Ohm Температура Мулти Метар со Авто-Калибрација Чип и Осветлувањ?

TOUGS M102 Компактен True-RMS Дигитални Multimeter Авто-кои се Движат 6000 Точки Електронски Мерен Инструмент

Buyers rating:
DEN 573.36

Од стока

На M102 дава многу различни функции за мерење на DC/AC напон, DC/AC струја и отпор, како и континуитет,capacitance, температура, и тестирање на диоди.Мали како врабец е, тоа ги поседува сите своите внатрешни органи.ЛЕСНО може ДА се ПРОЧИТААТ 6000 Точки дигитален дисплеј со светлина,податоците се одржи и трибина заградата дека обезбеди јасен приказ.2%+3) AC Струја : 60m A/600m A/6 A/10 A ±(1.TOUGS е компанија посветена на изработката на Acme и Совршен.Наш приоритет е да ви помогнеме на било кој начин можеме со цел да се види вашиот проект преку завршување.5%+5) Фреквенција тест на Диоди тест на Континуитет Автоматско исклучување Режим на чекање Назад светлина (15 секунди) Beep континуитет тест 550 V заштита од Преоптоварување(m A освен) Кратки-коло заштита Пакет Содржина : 1x TOUGS M102 Дигитални Multimeter 2x Тест Води 1x К-Тип Thermocouple 2x 1.ЛЕСНО ДА се РАБОТИ Авто кои се движат точно мерки со Авто-калибрација чип за да бидете сигурни во точноста и стабилноста.Една година размена, три-годишна гаранција.ГЛАВЕН ПАРАМЕТАР Мерки DC Напон до 1000 V, AC Напон до 750 V, AC/DC Струја до 10 A, отпор да 60 MΩ, capacitance да 9.ЛЕСНО ДА се ЗЕМЕ Компактен ергономски дизајн и една рака операција.5%+3), 60 MΩ ±(1.Зошто да изберете TOUGS?TOUGS - духот на Занаетчии.Едноставен, но Точноста : .5%+3) Отпор : 600Ω/6 KΩ/60 KΩ/600 KΩ/6 MΩ ±(0.5 V AAA Батерии 1x англиски јазик Прирачник за Корисникот На TOUGS M102 Дигитални Multimeter е компактна алатка за electricians, хобисти, и општата домашна употреба.Засилувач/Ohm/Volt Мулти Метар и толку многу функции.Позадинско осветлување 6,000 брои LCD дисплеј за точни читање, Само-калибрација чип ќе analycsis нередот од животната средина и јасно пред секој тест за да бидете сигурни во точноста и стабилноста.Мали како врабец е, тоа ги поседува сите своите внатрешни органи.Позадинско осветлување 6,000 брои LCD дисплеј за точни читање, Само-калибрација чип ќе анализа на нередот од животната средина и јасно пред секој тест за да бидете сигурни во точноста и стабилноста.

Карактеристиките

DC Voltage:
60mV/6V/60V/600V/1000V ±(0.5%+3)
AC Voltage :
60mV/6V/60V/600/ 750V ±(1.0%+3)
DC Current:
60mA/600mA/6A/10A ±(1.2%+3)
AC Current :
60mA/600mA/6A/10A ±(1.5%+3)
Resistance:
600Ω/6KΩ/60KΩ/600KΩ/6MΩ ±(0.5%+3), 60MΩ ±(1.5%+3)
Capacitance :
99nf/999nf/9uf/99uf/999uf ±(2.0%+5), 9.9mF ±(5.0%+3)
Temperature:
-20℃-1000℃/-4℉-1832℉ ±(2.5%+5)
Frequency test :
Diode test :
Continuity :
Auto power off :
Hold Mode :
Back light (15 seconds) :
Beep continuity test :
550V Overload protection(mA except) :
Short-circuit protection :
Package Content:
1x TOUGS M102 Digital Multimeter :
2x Test Leads :
1x K-Type Thermocouple :
2x 1.5V AAA Batteries :
1x English User Manual :

Вака можеби ќе ви се допадне